Stämplar i passet

Hasse Lindell är tillbaka med en ny samling berättelser från såväl fjärran resmål som händelser på hemmafronten eller tankar kring förfluten tid. I tjugofem berättelser blandas triviala saker och viktiga världshändelser, läsning som kan locka till skratt eller sorgsna funderingar. Risk finns också att läsaren blir hungrig, då några berättelser handlar om mat.


Här bjuds på allt från funderingar om tredje världskriget, ett möte med David Bowies basist, en vandring i Hasses franska hemstad, vattenfrågor vid ekvatorn, att äta kyckling i Thailand, till korv i Berlin och mycket mer.


Resor, minnen, möten med människor, mat och reflektioner återspeglar helt enkelt väldigt mycket av Hasse Lindells liv och livsstil.


Titel: Stämplar i passet

Författare: Hasse Lindell

Redaktör: Thomas Wahlström

Formgivning: Per Lennartsson

Språk: Svenska

Antal sidor: 80

Utg.datum: 2016-03-16

ISBN: 9789198191769


Beställ ditt exemplar!


Vykort från en samlare

Vi får följa Hasse Lindell såväl i Sverige som andra delar av världen i 28 betraktelser.


Ingredienserna är allt från mat och musik, känd och okänd samt porr och prylar.


Humor och medkänsla blandas med dramatik. Resultatet blir mycket variationsrikt och det är aldrig långt till skratt.


Han är en musiker som fick ett intressant jobb samt blev egen företagare.


Han försökte då aldrig att nå sin musikerdröm. Men det blev mängder med musik och kultur ändå.


Här finns ingen längtan att bli känd, här finns ingen längtan till att slå igenom, här finns bara längtan till njutning.


Hasse LIndell - Vykort från en samlare

ISBN 978-91-976216-4-9Köp här!

Hasse Lindell född 1959 i Eskilstuna är verksamhetschef, kulturproducent, konsertarrangör, skribent och redaktör beroende vilket visitkort som används.


I Eskilstuna kanske mest känd för att under 20 år jobba med uppbyggnaden av musikverksamheten på Balsta Musikslott, som en av grundarna och arrangör av evenemang som Företagsrocken och festivalen Sommarens Sista Suck samt en av nyckelpersonerna bakom Popstad Eskilstuna.


I Sverige känd inom nätverket för verksamhetsutveckling inom Studiefrämjandet och i Europa känd inom nätverket kring Europop book.


Älskar att resa och möjligheterna till resor är många genom olika jobb samt en stor prioritering gällande privata resor.


Hasses fasta punkter när han inte är på resa är Tekoppsgatan i Västerås, Skeppargatan i Stockholm och Avenue de Passaù  i Cagnes-Sur- Mer i södra Frankrike.


Kontakt: lindell@rockfile.se

© All Rights Reserved